Elérhetőségek

Emberképzés Kft.


9700 Szombathely,
Kötő u. 37.
E-mail küldése

Minőségpolitika

 

Az Emberképzés Kft. a munkaerőpiac szereplői számára személyközpontú felnőttképzési szükséglet kielégítésére biztosít megoldást iskolarendszeren kívüli képzési formában. Központi értékünk maga az ember. Hiszünk abban, hogy a felnőttképzés kulcs a transzparencia, a felelősség, az autonómia megteremtéséhez és fenntartásához, az életünk és a rendszereink jobbá tételéhez. Tevékenységünk alapelve, hogy az egyének és a szervezetek hatékonysága a személyes fejlődésen alapszik, amely folyamatos fejlesztéssel, önreflexióval érhető el. Szervezetünk a felnőttképzési tevékenységével a minőségi szakemberképzést preferálja, és meggyőződéssel áll ki a szakmai kompetenciák elengedhetetlen szükségessége mellett.

Munkatársaink minőségtudatossága, képzési minőségért vállalt felelőssége, fejlődése érdekében biztosítjuk a rendszeres továbbképzés lehetőségét, mindenkor szem előtt tartva az egyéni képzési igényeket és szükségleteket. Minőségpolitikánk, és az azt megvalósító minőségirányítási rendszerünk, alapja a partneri megelégedettség, ezért megbízóink és képzéseink résztvevőinek igényei, visszajelzései alapján folyamatosan változtatjuk, javítjuk tevékenységeinket. Kiemelt figyelmet fordítunk a résztvevői elégedettségmérés során kapott visszajelzésekre. Ebben a munkában legfőbb törekvésünk tevékenységeink folyamatos jobbá tétele és fejlesztése. Felnőttképzési programjainkat mindenkor megrendelőink elvárásai alapján, célra, személyre és szervezetre szabottan alakítjuk ki és valósítjuk meg, figyelembe véve a helyi, kistérségi és regionális sajátosságokat, lehetőségeket.

Az Emberképzés Kft. elkötelezett a jogszabályi és szakmai követelmények teljesítése, a minőségirányítási rendszer, valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése iránt. Ennek érdekében folyamatosan követjük a szervezetünk életét, működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat és önértékelés eredményei, tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, intézményi szervezeti stratégiánkat, minőségcéljainkat, valamint teljes minőségirányítási rendszerünket.

 

Szombathely, 2016. 02. 19.

 

 

 

 

Tóth Andrea

Intézményvezető

 




Emberképzés Kft. - Magyar