Elérhetőségek

Emberképzés Kft.


9700 Szombathely,
Kötő u. 37.
E-mail küldése

Képzések

GKI képzés / GKI Tehergépkocsi vezetői továbbképzési képesítés

GKI Tehergépkocsi vezetői továbbképzési képesítés

Azok a gépjárművezetők, akik 2009. szeptember 9. előtt már rendelkeztek C és/vagy C1, továbbá C+E és/vagy C1+E kategóriás vezetői engedéllyel, és annak megfelelő kategóriájú járművet kívánnak közúton vezetni, tehergépkocsi-vezetői továbbképzési képesítés megszerzésére kötelezettek. A korábban már megszerzett belföldi árufuvarozó és/vagy nemzetközi árufuvarozó szolgáltatói képesítéssel továbbra is végezhető az tehergépkocsi-vezető (árufuvarozó) tevékenység, de csak az igazolvány érvényességének lejártáig, illetve legkésőbb 2014. szeptember 09-ig. Ezen határidőt követően minden tehergépkocsi-vezetőre vonatkozik a továbbképzési kötelezettség.

GKI tanfolyam tantárgyai:

Elmélet

  • A biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés – tesztvizsga
  • Előírások alkalmazása - tesztvizsga
  • Egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika – tesztvizsga

Gyakorlat

  • Járművezetés veszélyhelyzetek létrehozására alkalmas tanpályán vagy korszerű szimulátor berendezésen – gyakorlati vizsga

GKI képzést szervezünk jelenleg Vas megye egész területén, de igény esetén (megfelelő létszám részvétele mellett) helyszínen is vállaljuk a tehergépkocsi vezetők képzését, vizsgáztatását. 

 

Jelentkezésre és további információ kérésére a honlapon található telefonszámon, e-mail címen, vagy személyesen szombathelyi irodánkban van lehetőség.

 

(Eng.szám: KE/ST/81/A/124/1/2014.)
« Vissza az előző oldalra!
Emberképzés Kft. - Magyar